Smedearbejde - i stål, rustfri og aluminium

Rustfri tank

k
Rustfri tank, bejdset
Tilslutninger med gevind

Vi har for en fiskehandler produceret denne rustfri tank. Den er efter produktion blevet bejdset. 

Funktionaliteten af denne tank er ganske prisværdig. Den opsamler nemlig alt den smeltede is som fiskene ligger i, i udstillingen. Det sker igennem slanger som tilsluttes de to øverste gevindstudser. Derved kommer det ildelugtende fiskevand ikke ud på parkeringspladsen som fiskevognen holder på. Lugten af fiskevand på asfalt på en varm sommerdag, er ikke en eftertragtet ting. Vandet kan så tappes fra den nederste studs og fiskehandleren er derfor meget mere populær hos kunder og forretningsindehavere.

Den rustfri tank er produceret i syrefast rustfri plade, som så efterfølgende er blevet dypbejdset. Tanken har form efter fiskebilens udstilling. Det var derfor nødvendigt at have den trappelignende form, for at den kunne sidde helt rigtigt. Her har kunden selv målt ud og vi har ført hans mål ud i netop en rustfri tank.

Så næste gang du står ved en fiskebil og tænker, der er da få lugtgener ved denne fiskebil, så står du måske ved en af vores kunders fiskevogne. 

Hadsten Smede og Maskinværksted · Over Hadstenvej 29 · 8370 Hadsten · Tlf. 86 98 35 34 · kontor@(if you can see this please update your browser)hadstensmede.dk