Alt indenfor hegn - Vi producerer og leverer

Galvaniseret havelåge

Galvaniseret havelåge

Vi fremstiller galvaniserede havelåger efter kundernes ønsker og mål.

I dette tilfælde er havelågen lavet i et simpelt design, som passer godt ind de fleste steder.

Knoppen som sidder på en stang danner åbne og lukkemekanismen på lågen. Det er et holdbart design, som er meget diskret. Samtidig med det simple og funktionelle design, er det også ideelt til børnefamilier med små børn. Da knoppen sidder så højt at børnene ikke kan nå den, ihvertfald ikke før de er gamle nok til selv at måtte færdes lidt rundt.

Vi kan selvfølgelig også lave en mere traditionel løsning med håndtag, evt. med den klassiske smæklås, hvor en hane trækkes tilbage for at "låsen" kan komme frem eller tilbage, og derved åbne og lukke.

 

Priseksempel:

Galvaniseret havelåge 1000 x 1000, inkl. stolpe og vægophæng

Kr. 5187,50 inkl. moms.

Leveret, ej monteret.

Havelåge i stål

Lakeret havelåge

Denne havelåge er fremstillet i stål og efterfølgende lakeret. 

Vi kan levere vores havelåger i de gængse RAL farvekoder.

Det smarte ved at få lakeret sin havelåge, er selvfølgelig først og fremmest, at man kan få den i en farve der passer ind med huset og omgivelserne. Flere vælger at få lakeret lågen i samme farve som vinduerne på huset. Nogen vælger at gøre det omvendt. De finder en flot farve, som de så efterfølgende kan bestille og male deres vinduer med. 

Den anden positive ting, ved at få lakeret sin galvaniserede havelåge er at den selvfølgelig fremstår flot. Men at den også bliver ved med at fremstå flot, er en lettelse for mange husejere, der i forvejen har travlt med mange andre gøremål. Så kan en vedligeholdelsesfri havelåge, evt. også hegn spare dig for meget tid. Da en tilsvarende trælåge igen med evt. hegn skal males hver 2.-4. år.

 

 

Låger på Amager

Galvaniseret låge på Amager
Enkelt låge i anden ende af haven
Muligheden for at toppen af søjler og havelåge flugter er naturligvis en mulighed

Her er et par låger vi har fremstillet leveret og monteret på Amager.

 

Priseksempel: 

Galvaniseret havelåge (enkelt - billede 2), 1000 x 1000, inkl. søjler

Kr. 5187,50 inkl. moms.

Leveret.

Prisen inkluderer ikke montage.

 

Se mere her 

Havelåge i galvaniseret stål

Lågen er færdig monteret og hviler på lægten indtil fundamentet er tørt
Inden lågen monteres

For denne kunde i Holbæk har vi produceret 2 havelåger (klik på billedet for at forstørre det).

De to galvaniserede havelåger er magen til hinanden og tager udgangspunkt i kundens gamle trælåger. Søjlerne er til og med lavet i samme bredde x dybde så de passer ind i stensætningen.

Det var vigtigt at tremmeafstanden ikke blev for bred da kundens hunde, ikke skulle have mulighed for enten at komme igennem eller sidde fast. Derfor var der et ønske at der skulle være imellem 40 og 50mm imellem tremmerne og det blev derfor til 8 tremmer.

 

Priseksempel:

Galvaniseret havelåge, 1120x885 mm inkl. søjler.

Kr. 5800 inkl. moms.

 

Havelåger i sort, vådlakeret

Dobbeltlåge med overfaldsbeslag
Enkelt låge i sort med bue
Dobbeltlåge og hegnssektion i sort
Dobbeltlåge, sortlakeret
Standard hængsel til havelåge, sortlakeret
Standard lukkemekanisme til havelåge
Sort havelåge med bue

For en kunde i Sønderjylland har vi produceret disse havelåger og en hegnssektion. Lågerne er produceret ud fra kundens egne ønsker og vha. vores vejledning. 

Vådlakering

Vi har efter endt produktion fået havelågerne, hegnssektionen og søjlerne galvaniseret og vådlakeret i sort. Kunden har fået en prøve med på malingen, så der er mulighed for selv at reparere, hvis der skulle ske en skade. Det er en af fordelene ved vådlakering fremfor pulverlakering, hvor du er nødt til at få hele lågen omlakeret og igen tørret i en ovn. Ved vådlakering risikerer du heller ikke at  der ved en skade kan ske en afskalning af malingen, hvis skaden skulle ske. 

Det var derfor den bedste løsning for kunden at få havelågerne og hegnet vådlakeret. 
Ved vådlakering kan du ligesom på en bil lappe en evt. rids, med simple midler.

Havelåger og hegn med buet top

Alle låger og hegn er med buet top, hvor kunden selv har valgt stigningen. Den går i dette tilfælde fra 700mm på laveste punkt til 900mm på det højeste punkt.

Tremmer som fyld i havelåge og hegn

Kundens ønske om tremmeafstand var pga deres hund ikke skulle kunne slippe ud imellem tremmerne. Her er der skabt god symmetri i både det henseende, men også med henblik på en pæn og klassisk løsning i en havelåge.

Levering og montering af låge og hegn

Kunden har i dette tilfælde selv afhentet og monteret lågerne, og har efterfølgende sendt billederne af resultatet. De er meget tilfredse og det kan da også ses på billederne hvorfor de er det.

Hængsler og lukkemekanismer

Vi har på lågerne brugt standard hængsler og lukkemekanismer. Her er der muligheden for at vælge special løsninger, men de fleste vælger dog disse typer. 

Lukkebeslaget på dobbeltlågen, også kaldet et overfaldsbeslag er også noget vi som oftest leverer til dobbelt låger, men det skal dog special produceres da ikke mange dobbeltlåger har de samme mål. 

Galvanisering og lakering i RAL farver

Vi får galvaniseret og lakeret hos en dygtig samarbejdspartner, og vi kan få det lakeret i alle RAL farver. Du kan se et farvekort ved at klikke her.

Priser (ved køb af låger / hegn, enkeltvis)
Varmgalvaniseret, ej lakeret (1)

Enkelt låge (1250mm x 900mm): kr. 6.000 inkl. moms.

Enkelt låge (1600mm x 900mm): kr. 6.550 inkl. moms.

Dobbelt låge (2750mm x 900mm): kr. 12.500 inkl. moms.

Hegnssektion (2850mm x 900mm): kr. 11.750 inkl. moms.

(1) Priser for vådlakering

Tillæg for vådlakering, ved enkelt låge/hegn: kr. 7.500 inkl. moms.

Tillæg for vådlakering pr. efterfølgende låge/hegn: kr. 1250 inkl. moms. 

Specifikationer

Vådlakeret i sort RAL (farvekode 9005) (OBS! Ekstra tilkøb - se priser ovenfor.)

Hegn og dobbelt havelåge deler søjle

Alle tremmer er i rundjern

Rammerne er i 30x30mm firkantrør

Alle dele er galvaniseret inden vådlakering

Dobbelt låge m. kombineret enkelt låge

Havelåge, dobbelt, med enkelt indgang
Havelåge leveret og monteret i Ebeltoft

For et ægtepar i Ebeltoft har vi produceret denne løsning. 

Kunden ønskede muligheden for at kunne komme igennem med bil, havetraktor og lignende og samtidig i hverdagen kunne komme igennem enkelt lågen uden at skulle interagere med de store låger. Det kræver god bredde i det hul der skal dækkes og en mere pladsbesparende løsning, hvis det var nødvendigt, ville være at lave en stor låge der dækkede eksempelvis 2/3 dele af hullet og en låge der dækkede 1/3 af det hul.

Det ville som det mest foretrukne valg blandt vores kunder blive lukket med et overfaldsbeslag.

Denne løsning var dog en lidt anderledes løsning, som fungerer rigtig godt og giver et let og tidsløst udtryk, så kunden kan nyde deres nye låger og ligeledes de næste ejere af ejendommen, da en galvaniseret låge holder rigtig mange år fremad i tiden.

Kunden kontaktede os pr. telefon og fik svar på sine spørgsmål. Vi fik de små detaljer på plads via email og efter et kig forbi vores værksted i Hadsten var de klar til at bestille. 

Vi klarede montagen og det er som billedet viser klar til brug, ligeså snart fundamentet er tørt og træklodserne er fjernet. 

 

Havelåger med tremmer

Til denne kunde har vi lavet to havelåger, med formålet at holde hans hund inde i haven. Derfor har han fået to låger med tremmer, hvor afstanden imellem tremmerne, i hvert fald ikke tillader en labrador at slippe igennem. Den ene låge er lavet til at kunne blive monteret imellem to husmure(lågen til højre). Den anden låge skal monteres på en husmur, og en stolpe skal bære den anden side(lågen til venstre).

Havelåge i Herlev

Havelåge i galvaniseret stål, udført med HSM standardlukning.

Kunden har selv monteret træet. Det er også klart den mest foretrukne løsning, da træets udseende kan variere meget. 

Du besøger evt. din lokale tømmerhandel, finder det ønskede træ. Vi får dimensionerne at vide og sørger for at det er nemt at montere i lågen. Når lågen er sat op uanset om vi gør det, eller om du selv ønsker at gøre det, så monteres træet derefter af dig eller en du ønsker skal udføre opgaven. 

2-fløjet havelåge

Til denne kunde har vi lavet en 2-fløjet låge, den er monteret på 2 nedsænkede stolper. 

Endnu en låge fra Hadsten Smede og Maskinværksted A/S

En låge produceret med firkantede tremmer.

Havelåge med en smule pynt

Havelåge med pynt

Her er det en ny havelåge til Randers, hvor kunden ønskede en lille smule pynt på toppen.

Havelåger til Andelsboligforening i Charlottenlund

For en andelsboligforening i Charlottenlund har vi produceret en række dobbelt og enkelt låger samt nogle hegnssektioner.

De er produceret efter kundens foreskrifter og ønsker.

Efter det var klarlagt hvad der skulle laves og kunden havde godkendt vores tilbud, tog vi en tur forbi Charlottenlund og lavede en opmåling. Her skulle vi tage højde for et fald ved alle udgange til vejen. 

Her har vi således sørget for at højderne på de 2 låger ved hvert sted giver en illusion om at det er lige. I den sammenhæng skulle vi ligeledes være opmærksomme på at lågerne skulle kunne åbnes helt op uden at gå på. 

Hadsten Smede og Maskinværksted · Over Hadstenvej 29 · 8370 Hadsten · Tlf. 86 98 35 34 · kontor@(if you can see this please update your browser)hadstensmede.dk