UNI-COVER Carporte

Enkelt carport, dobbelt carport og XL carport.Carporte fra Hadsten smede og maskinværksted er produceret og samlet på eget værksted af fagudlærte smede. Både vores Enkelt carporte, vores dobbelt carporte og XL carporte er alle i galvaniseret stål, som sikrer en minimal mængde vedligeholdelse og samtidig får du et rigtig flot finish på din nye carporte og maksimal holdbarhed, uanset om det er til din indkørsel, din parkeringsplads eller hvor du ellers kan ønske dig at få opstillet din nye carport.

Mange typer af carporteVi er leveringsdygtige med et væld af løsninger. Du kan vælge en af vores standard løsninger eller du kan være med til at præge designet og funktionaliteten af din nye carport. Så hvad end du ønsker en enkelt carporte, dobbelt carporte, flere sammenbyggede carporte, eller måske en carport med værkstedsrum, opbevaring eller redskabsskur, så kan vi levere og det er til og med i en ordentlig kvalitet. De fleste villaejere vælger at få deres carporte monteret i forlængelse af deres hus, og kan dermed tørskoet komme ud af deres bil og ind i huset. På samme måde hjælper overdækningen til at holde bilen fri for sne og is, og hvem ønsker ikke bare at kunne gå ud i bilen uden at skulle mere end at låse den op?


Om sommeren kan carporte til og med bruges som overdækket terrasse, hvor muligheder for montering af sider kan skabe en rolig og varm atmosfære, når der f.eks. skal grilles. Mange tænker overdækning til bilen, når de hører ordet carporte. Men ønsker du overdækning til f.eks. din campingvogn eller båd, kan carportene selvfølgelig leveres i mål der passer. Det gør sig selvfølgelig også gældende, hvis du ønsker plads til både bil, varevogn, båd og campingvogn, eller en kombination af flere ud af de 4.


Velegnet til: Andelsboliger, Lejlighedskomplekser, Boligforeninger, Rækkehuse, Virksomheder og Villaer

Materialer: Vores UNI-cover carporte leveres med kanalplader monteret med alu-skinner, der sikrer at der ikke dannes kondens på undersiden af taget. UNI-COVER leveres med integreret tagrende og skjulte nedløbsrør.


DIMENSIONER PÅ UNI-COVER CARPORTE:

Dimensioner på enkelt carport:

Tagets radius: 11000 mm / 1100 cm / 11 m
Længde: 5434 mm / 534,4 cm / 5,434 m
Bredde: 3220 mm / 322 cm / 03,22 m
Standard søjlehøjde: 2008 mm / 200,8 cm / 2,008 m

Pris: kr. 35.000 inkl. moms.
Levering og montering i Jylland og på Fyn: kr. 10.000 inkl. moms.
Levering og montering på Sjælland og brofaste øer: kr. 12.500 inkl. moms.Dimensioner på dobbelt carport:

Tagets radius: 11000 mm / 1100 cm / 11 m
Længde: 5434 mm / 534,4 cm / 5,434 m
Bredde: 5180 mm / 518 cm /5,18 m
Standard søjlehøjde: 2008 mm / 200,8 cm / 2,008 m

Pris: kr. 45.000 inkl. moms.
Levering og montering i Jylland og på Fyn: kr. 10.000 inkl. moms.
Levering og montering på Sjælland og brofaste øer: kr. 12.500 inkl. moms.SÅDAN GØR DU:

Vælg imellem ét af disse 3 simple trin:

1.Carporten leveres som samlesæt, med montagevejledning. Du sørger selv for at grave og støbe fundamenterne fast, og du samler selv carporten.


2.Du sørger selv for at grave og støbe fundamenterne fast, efter den støbeplan du får sammen med fundamenterne. Vi kommer med carporten når du er klar, og vi sørger for montagen af carporten, som vi rejser på fundamenter du har klargjort i forvejen.
Levering og montering:
Jylland og Fyn: kr. 5.000 inkl. moms.
Sjælland: kr. 7.500 inkl. moms.


3.Du læner dig tilbage og slapper af, det eneste du skal sørge for, er at arbejdsområdet er ryddet, så klarer vi stort set det hele. Reetablering af evt. belægning og fjernelse af overskydende jord, tilbydes ikke.
Levering og montering:
Jylland og Fyn: kr. 10.000 inkl. moms.
Sjælland: kr. 12.500 inkl. moms.