Carport Projekter

Vi leverer totalløsninger inden for carporte til andelsboliger, rækkehuse, carporte tilalmene boligforeninger, carporte til nybyggeri, boligblokke, lejlighedskomplekser, boligselskaber, erhvervsløsninger, firmaløsninger, carporte til firmaer og erhverv. Vi leverer carporte til hele Danmark, så uanset om I skal bruge carporte et sted i Jylland eller I skal have dem leveret på Fyn eller Sjælland, så er vi leveringsdygtige. Vi leverer og monterer carportene, og kan som udgangspunkt klare op til 10 carporte på en enkelt arbejdsdag.


Vi leverer også totalløsninger. Skal I bruge cykelskure, afskærmninger, gårdmandsskure, skure til storskrald, galvaniserede rio-net, fritstående skure og overdækninger til: affaldscontainere, tørresnore/tørrestativer og tæppebankestativer? Uanset hvad I mangler er der en løsning. I de fleste tilfælde kan det bygges i forlængelse med carportene, og dermed spare plads og give ejere eller lejere mulighed for at have deres eget skur, eller måske deles om et under en dobbeltcarport, evt. med to døre og skillerum.


Ønskes jeres gamle carporte fjernet kan vi også stå for demonteringen og bortkørslen. Vores UNI-COVER carporte fylder en alm. parkeringsplads, og en dobbelt carport fylder to.


Vi har stor erfaring i trinløsninger, og har før opført carporte på skråninger, hvor hældningen på bakken har gjort at vi har måtte bruge en trinløsning. Så uanset opgavens størrelse og hvor meget I skal bruge, så kan vi finde en løsning der passer til jeres behov.


Herunder kan du klikke videre og se flere af vores tidligere projekter: