Trapper

Bestil en trappe akkurat som du vil have den

Vi producerer jævnligt trapper efter kundernes mål og ønsker.
Skal din trappe være anderledes, helt standard, en spindeltrappe, skal den laves i cortenstål, eller har du en helt anden idé til din trappe? Så tag en snak med os eller send os en mail med dine ideer og ønsker. Så kan vi vejlede dig og sammen kan vi finde den helt rigtige løsning til dig.

Så uanset om du skal bruge en stor, lille, indendørs ellerudendørs trappe, så er vores fagfolk klar til at give dig gode råd, vejledning og ikke mindst et skarpt tilbud.

Du kan herunder se nogle eksempler på trapper vi har produceret.
Ønsker du flere eksempler kan du i menuen til venstre vælge én af de mange underkategorier.

Lille trappe med repos

Ved denne kunde har vi lavet en lille trappe med repos.

Skelet og rækværk er lavet i galvaniseret stål og det er så beklædt med hårdttræ.Rækværket er lavet i et simpelt stilrent design med skråstivere og en lille forhøjning som danner et gelænder.

Galvaniseret trappe

Trappen på billedet er produceret i galvaniseret stål. Den har fået samme stil og udseende som altanen.

Håndlisten er i træ, og giver et flot modspil til trappens rå og metalliske ydre.

Galvaniseret trappe

Hos HSM A/S laver vi mange trapper og gelændere i galvaniseret stål, både til private og til større byggerier.

Ståltrappen er bygget i klassisk etagestil. rækværkets mønster er lavet i opadgående stivere, dette er blevet mere og mere normalt, da mange kommuner efterhånden har gjort det til et krav, når de skal godkende ens projekt. Grunden til dette ligger i at tværgående stivere, giver mulighed for børn at kravle på rækværket. Det kan selvfølgelig få fatale konsekvenser!

Stiverne, som ofte bare er beskyttelse og pynt, egentlig ikke har en afstivende effekt, da selve rammen sagtens kan bære det pres det bliver udsat for. Ønsker man et alternativ, findes løsningen i glas. Det kan selvfølgelig frostes, hærdes eller tones. Alt efter hvor man ønsker det monteret, ude eller inde.

Stor trappe i UNP profiler

Denne trappe er under fremstilling og er udført i kraftige UNP profiler.

Trappen prøveopstilles her i vores værksted før den kommer videre til overfladebehandling.

Trin ved dør

Et eksempel på et enkelt par trin ved hoveddøren.

Der er lavet et skelet til trappen i galvaniseret stål, det er så beklædt med hårdttræ. Dette gav et rigtig fint resultat, med det mørke træ til den hvide dør.

Så en glad kunde mere, og et hus der fik en ny trappe.

Bred trappe med træ

Her er et eksempel på en bred trappe med trin i hårdttræ.

Her har vi lavet denne brede trappe i forlængelse og i samme bredde som terrassen. Der er igen lavet et skelet i galvaniseret stål og er så beklædt med hårdttræ. Igen et lækkert finish på en flot hævet terrasse. Noget kunden her, vil kunne nyde mange somre fremover.