BAUHAUS Kolding

  Til BAUHAUS i Kolding har vi leveret og monteret disse lakerede kundevognshuse

  BAUHAUS Odense

   Hos BAUHAUS Odense har vi leveret dette lakerede kundevognshus

   Kundevognshuse til Bauhaus i Tilst

    Til blandt andet Bauhaus i Tilst har vi produceret denne typekundevognshus.

    Kundevognshusene er produceret i galvaniseret stål, og har som vores andre kundevognshuse, carporte og lignende konstruktioner fra os

    • integrerede tagrender(billed 5)
    • afløb i søjlerne(Billed 6).


    Vi har designet kundevognshuset i samarbejde med Bauhaus, og de vil med tiden præge flere af landets mange Bauhaus-butikkers parkeringspladser.


    Deto førstebutikker de nyekundevognshuse kommer ud tiler Tilst og Næstved.


    Siderne på kundevognshuset er produceret i galvaniseret hulplade, som giver et tidsløst udseende og kan uden problemer klare det danske vejr.
    Hele kundevognshusetskonstruktion er bygget med henblik på at undgå stormskader som mange af butikkerne ellershar haft problemer med.
    Det har vi haft stor succes med på mange af vores tidligere produkter. Kundevognshusetskal stå i Danmark og vi har generelt oplevet flere og flere storme. Derfor er det en vigtig faktorer på konstruktioner som f.eks. et kundevognshus. Selvom vi har gjort kundevognshuset stærkt og robust, er der tænkt i detaljer og udseende.


    Skulle skaden alligevel ske, i form af hærværk eller lignende, så har vi målene på alt og kan hurtigt producere de fornødne reservedele til kundevognshuset.


    Taget er lavet i klar plast og det er selvfølgelig med til at gøre kundevognshuset åben, lyst og indbydende. Det er nemt at rengøre og kræver et minimum af vedligeholdelse.

    Kundevognshuse til Bauhaus i Næstved

     Til Bauhaus i Næstved har vi produceret, leveret og monteret disse kundevognshuse.

     Løsningen er magen til kundevognshusene i Tilst.