Trappe til Tv2 Østjylland

Stor indendørs trappe med specialudskårne vanger lavet for TV2 Østjylland.

  • Hvad er en vange? En vange er det mange vil kalde sidestykket på en trappen.

Trappens vange er skåret med henblik på dette minimalistiske og rene finish, hvor det giver en følelse af at det trappen er skåret ud af et stykke og ikke to vanger og en masse trin.

Det hele er blevet sortlakeret og står flot til omgivelserne.

Hvidlakeret trappe med kassetrin

For en kunde bosiddende tæt på Hadsten har vi produceret trappen som også ses på billedet.Kunden har efter billedet er blevet taget lagt samme type fliser i som også ligger i hans entre og i kældertrappen. Simpelthen for at videreføre den stil.

Trappen er efter endt produktion blevet sendt til lakering og er blevet lakeret hvid. Efter hjemkomst fra lakeringsstedet er der aftalt montagetidspunkt og den er herefterblevet monteret hos kunden.

Vi har ligeledes lavet et gelænder som skærmer af for hullet ned til kældertrappen. Der er dog stadig fri adgang til trappen.

Ståltrappe uden vanger

Speciel ståltrappe uden vanger.

  • Hvad er en vange? En vange er det mange vil kalde sidestykket på en trappen.

Fremstillet i 10mm stålplade og vådlakeret i hvid.

Håndlisten er lakeret i samme farve som kundens køkkenarmatur.

Ståltrappe med enkelt centervange

Denne trappe er med én vange som ligger centralt i konstruktionen. Trappen skal efter lakering have monteret 40mm trappetrin i træ.

Løsningen med én vange er meget pladsbesparende og kan bruges i rum hvor man ønsker tilgang til f.eks. en hems, et loftrum eller bare en overetage og rummet ikke indbyder til en stor og pladskrævende trappe.

Der er selvfølgelig også den mulighed at du som kunde bare ikke ønsker en stor trappe og godt kan lide det simple udtryk som denne trappe skaber omkring sig.

Ståltrapper fra Hadsten

Vi laver alle slags trapper, vi tegner og konstruerer selv.

Ved hjælp af disse tegninger kan kunden være med fra start og se trappen inden den gåri produktion. På den måde får kunden muligheden for at komme med små og storeændringer, hvis de skulle fortryde noget ved trappen.