Carport med redskabsrum

Redskabsrum i forlængelse med din nye carport, åbner op for mange muligheder. Hvis din carport f.eks. står på solsiden af huset, har du i årets mere varme måneder muligheden for at bruge den som overdækket terrasse, og her får du nem og rig mulighed for at stille dine havemøbler i redskabsrummet/skuret. Men uanset om det er til dine havemøbler, din græsslåmaskine, cykel eller lignende, står det godt og tørt, og er nem at få ind og ud af redskabsrummet, specielt hvis du vælger løsningen med skydedør, så du slipper for dørliste.

Enkelt carport med redskabsrum

Vi har for vores kunde produceret denne enkelt carport med redskabsrum.

Redskabsrummets sider er bygget af galvaniserede stålrammer og portelementer. Redskabsrummet har en skydedør, og derved ingen dørtrin, på den måde er det nemt atkomme ind og ud med alt man ønsker at opbevare i redskabsrummet.

Enkelt carport model Boxframe med redskabsrum

Det specielle ved denne carport med redskabsrum er at det er en model Boxframe. Boxframe er med andre ord en firkantet ramme, så carporten får et kubisk udseende.Taget er inde bagved rammen stadig med en let bue, hvilket gør konstruktionen utrolig stærk og solid,her er der tænkt på bl.a. snetryk.

Det buede tag gør også at vandet ledes til begge sider hvor der ifm. Boxframen er lavet en integreret tagrende med afløb i søjlerne. Carporten har derfor et meget let udtryk udadtil, men med et robust design ogalle fordelene nævnt i denne beskrivelse.

En enkelt carport model Boxframe, med redskabsrum koster kr. 83.500 inkl. moms.


Levering og montering, Jylland, kr. 10.000 inkl. moms.
Levering og montering, Fyn og Sjælland, kr. 12.500 inkl. moms1

1dog kan Jyllands-montage prisen tilbydes, hvis monteringen må klares ifm. andet gøremål i området.

Dobbelt carport m. redskabsrum

Vi har for en kunde i Foldby v. Hinnerupleveret og monteret denne dobbelt carport med redskabsrum.

Der er som beklædning på skuret brugt portelementer som giver en pæn, ensartet overflade i antracitgrå. Beklædningen er hvid inde i skuret, hvilket er med til at give et godt lyst rum i dagstimerne. Redskabsrummet er med skydedør, der giver gode adgangsforhold, bl.a. p.g.a. der ikke er noget fodtrin. Det gør det nemt at få plæneklipperen og lignende både ud og ind af skuret.

XL Carport med redskabsrum

XL Carport med redskabsrum i specialmål og sorte facadelaminatsplader

Denne carport har vi leveret og monteret hjemme hos vores kunde i Værløse.
Det specielle ved denne carport er for det første at skuret kun er 4 m, i stedet for at være ligeså bred som XL carporten. Det er gjort bl.a. for at dække så stort et areal af indkørslen som muligt med tag uden at komme med karambolage med havelågen i halvmuren.

Anden farve beklædning iredskabsskurets galvaniserede rammer

Derudover har kunden fået leveret hans carport med sorte facadelaminatsplader i stedet for den traditionelle farve, som du ser på skuret på billederne ovenover. Der er en lille ekstra udgift i forhold til at vælge en anden farve. Men ønskes det, så regner vi selvfølgelig en god pris på netop din løsning.

Carport monteret på grund med kraftigt fald

Vi skulle på tegnebordet og i produktionen afcarporten og ikke mindst redskabsrummet tage højde for indkørslens fald. Her fik vi i samarbejde med kunden målt op så vi havde nogle tal at gå ud fra. Der skal selvfølgelig rammes plet første gang, så alt står helt i orden når vi er færdig med montagen af carporten.

5 sammenbyggede carporte med redskabsrum

Her er vi i gang med opførelsen af 5 sammenbyggede carporte med redskabsrum.

Enkelt carporte med redskabsrum - specialløsning

For Idé-huse har vi i Herning leveret 4 af disse special carporte til et nybyggeri de har der. Tagkonstruktionen og mængden af søjler er nogle af de ting der er lavet anderledes. Vi har i samarbejde med kunden fundet frem til denne løsning på deres carporte, og vi har stået for hele produktionen, leveringen og monteringen af de 4 carporte.

Carportene har et mere kantet udtryk. Her er linjerne i huset tænkt ind i konstruktionen. Det giver et bedre helhedsindtryk.

Carport og redskabsrum

Her er en løsning med carport og redskabsrum i én konstruktion.

Video af redskabsrum