Fritstående redskabsskur

Redskabshus med mange forskellige funktioner og muligheder. Du kan købe det fritstående eller med montage mod mur. Uanset om du mangler et brændeskur, redskabsrum, haveskur, redskabsskur, et sted at stille dine havemøbler og haveredskaber, tørt opbevaringssted til familiens cykler og plæneklipper, et hobbyrum hvor du kan larme nærmest ligeså tosset du vil, ja så er et redskabshus fra Hadsten smede et perfekt valg. Her får du muligheden for flere standardløsninger, men også personlige ønsker kan opfyldes i produktionsprocessen. Vi stiller store krav til vores produktion og ikke mindst vores produkter. Derfor er du sikret en holdbar løsning med varmgalvaniserede rammer og beklædning i facadelaminat, samt et tag i klar polycarbonat som standard. Har du andre ønsker, finder vi selvfølgelig ud af det. Vores værksted har kun danske fagfolk og vi kan stå for monteringen, hvis du ikke selv ønsker at løse opgaven. Du kan altså læne dig tilbage, eller smøge ærmerne op og stå for monteringen selv, alt efter hvad du finder mest tiltrækkende.

Redskabsrum med pyramidetag

Her i Herning har vi lavet dette fritstående redskabsskurmed pryramidetag.

På dette skur er valgt:

Vægbeklædning i facadelaminat.

Skydedør

Tagplader i klar polycarbonat

Integreret afløb i to søjler

Fristående redskabsrum med skydedør i Ørsted

For denne familie i Ørsted har vi produceret, leveret og monteret dette fritstående redskabsrum med skydedør. Redskabsrummet er opført i standard materialer. Her kan nævnes galvaniseret stål skelet, facadelaminat som beklædning, tagplader i klar polycarbonat og integrerede afløb i to søjler.

Det var en glad og tilfreds kunde, som efter at have været en tur i Herning og set vores tidligere projekt, hurtigt bestemte sig for at det skulle være hans nye redskabsrum.

Herefter var det bare at angive de ønskede mål, og så kunne vi sætte gang i produktionen.


Dimensioner:5m x 5m

Fritstående redskabsrum

Redskabsskur / redskabsrum til opbevaring af diverse transportmidler, havemaskiner og redskaber. 

Skuret er leveret og monteret i Aarhus og kunden kan glæde sig over at det er produceret på hendes tegninger, så det er blevet 100% som hun vil have det.

Skuret er på nogle af billederne åbent i siderne, for at kunden kan montere tværlægter i træ og derefter beklæde det. Beklædningen i siderne er som det ene billede viser det også i træ. 
Foran er rammerne der holder facadepladerne, monteret med frie huller hele vejen ned i begge sider. Der vil kunden køre wirere igennem og på den måde, have mulighed for at planter kan gro op ad dem. Det vil til sidst skabe et skur som har en organisk overflade, men et galvaniseret indre (det har vi endnu ingen billeder af, da det er en noget længere proces).

Der er sidst men ikke mindst skabt et 'grønt' tag for at fuldende det flotte finish.